Kestopigmentointi ja microblading

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä. Kestopigmentointi on turvallista ja hygieenistä.

 

Kestopigmentointi

 

Kestopigmentoinnilla saat näyttävät silmät. Silmät näyttävät siisteiltä aamusta iltaan. Sopii mainiosti kiireiselle tai liikkuville henkilöille. Myös henkilöt, joille meikkaus on hankalaa (aikuisnäkö) tai rajaukset eivät kestä siisteinä koko päivää.

 

Kulmakarvojen kestopigmentointi, microblading

 

Kulmakarvojen kestopigmentoinnilla saat kehystä kasvoille. Kulmat pysyvät ryhdissä ja nopeuttavat arkirutiineja. Kestopigmentoinnista on myös apua epäsymmetrisille kulmakarvoille. Iän myötä harventuneet kulmat saadaan näyttämään ”pidemmiltä” ja tuuheimmilta. Teemme kestopigmentoinnit 3D tekniikka käyttäen, eli piirrämme karvan kerrallaan steriileillä kertakäyttöneuloilla. Jotta lopputulos on luonnollinen käytämme eri sävyjä väriä pehmentämään. Pigmentointi tehdään yleensä kaksi kertaa 2–4 vkon välein. Kestopigmentointi kestää yleensä 1-3 vuotta. Kun väri alkaa haalistua, voidaan pigmentointia vahvistaa, jolloin riittää yksi käyntikerta.

 

Lisätietoja saat varaamalla maksuttoman konsultaatio ajan vastaanotostamme. Kestopigmentoinnilla pyritään mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen.

 

 

Varaa aika kestopigmentointiin.

 

No1 Health & Beauty Clinic | Kalevankatu 4 A 5. krs | 00100 Helsinki | puh. 0400 366 790

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design