Mesoterapia - Mikroneulaus

 

Mitä on Mikroneulaus?

 

Kun tavallinen ihonhoito ei enää tunnu riittävältä, on nykyisin mahdollista saada merkittäviä tuloksia viemällä aktiiviaineet ihon alle. Kosmeettinen Mesoterapia on yhteisnimitys monelle eri neulaustekniikoille. Lyhyesti sanottuna Mesoterapiassa vaikuttavia aineita lisätään ihon alle (eikä ihon pinnalle kuten voiteita tai seerumeja käytettäessä). Aineet pistetään ihoon hyvin ohuilla neuloilla.

 

Lopputulos on riippuvainen mikro-injektioiden määrästä, vaikuttavien aineiden määrästä sekä niiden vahvuudesta. Mesoterapiassa viedään vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla. Mikroneulaus vaikutukset iholle:

 • Muodostaa uutta kollageenia
 • Aktiivisten aineiden imeytyminen tehostuu
 • Ihon kantasolujen jakautuminen kiihtyy
 • Pigmenttiläiskät pienenevät ja vaalenevat (alussa saattaa tummua ja sitten vasta vaalentuu)
 • Arvet ja arpikudos
 • Huokoset pienenevät
 • Ihon väri ja pinta tasoittuu, elävöityy ja kirkastuu

 

Me käytämme hoitolassamma mesoterapiaan useita eri tekniikoita. Esittelemme ne tässä seuraavaksi.

 

Toskanin Dermaroller

 

Dermaroller hoito tehdään neularullalla. Rullien neulan pituus on valittavissa 0.3mm-2mm. Kasvoille kaytämme yleisesti 1mm rullaa. Sillä päästään jo syvemmälle ihon alle, pysytään kuitenkin turvallisella alueella. Pidemmät neulat soveltuvat vartalon alueelle mm. raskausarvet ja selluliitti.Toskanilla löytyy useita mesoterapiaan sopivia seerumeita. Seerumit ovat steriilista pakattuja, ampullista käytetään kasvoille noin 2ml seerumia kasvojen ja kaulan alueelle. Iho rauhoitetaan Peel Off okluusionaamiolla ihotyypin mukaan.  Iho voi punoittaa hoidon jälkeen ja tuntuu aralta. Ei meikkiä heti hoidon jälkeen. Suosittelemme Toskanin Total Recovery cream kotihoitoon.

 

TKN-pen Mikroneulauskynä

 

TKN-pen on kynän mallinen moottoroitu hoitolaite, johon kiinnitetään kertakäyttöinen steriili neulauspää. Tämän hoidon etu on siinä, että hoitopässä olevan neulan pituus on säädettävissä. Neulanpituus 0,25-2mm. Tällä päästään siihen, että samalla päällä voidään hoitaa kasvot, kaula ja silmänympärykset. Sopii myös yläluomille. Hoitopäällä voidaan kohdistaa tarkasti juonteeseen tai arpeen, menemättä liian syvälle terveelle iholle. Tämän hoidon hoitoväli on hieman pidempi kuin esim. dermarollerin. Hoito voidaan uusia 4-8vkon välein. Sopii myös herkälle ja couperosa iholle säädettävän neulan ansiosta. Iho punoittaa hoidon jälkeen, ei meikkiä hoidon jälkeen, ei saunaa eikä uintia.  Hoidon jälkeen suositellaan Toskanin Total Recovery creamia käytettäväksi 2 vkon ajan.

 

Biorevitalisaatio Hyaloronihapolla

 

Yleisnimi injektoitavasta mesoterapiasta. Tällä menetelmällä ihoon tehdään useita pieniä sarjapistoksia. Iho puudutetaan ennen neulausta. Tämä on mesoterapioista se, joka vaatii eniten toipumista. Ihoon voi tulla  pienia mustelmia ja hyttysen piston näköisiä paukamia, jotka tasoittuvat muutamassa päivässä. Tarkat kotihoito ohjeet hoitolasta hoidon jälkeen. Kotihoitoon Toskanin Total Recovery Cream 2 vkoa hoidosta.

 

Hoitojen riskitekijät:

 

Toskani työskentelee aina puhtaimpien ja olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reakstiot niin pieninä kuin mahdollista. Aina injektioita käytettäessä on olemassa infektioriski. Riski on kuitenkin äärimmäisen pieni, alle 0,1%. Hoidon aikana voi esiintyä pieniä verenpurkaumia tai mustelmia, jotka katoavat parissa päivässä. Jos hiussuonia vahingoittuu, voi esiintyä vähäistä verenvuotoa. Kotiin pääset välittömästi hoidon jälkeen, mutta sinun ei tule käyttää meikkituotteita hoidetuilla alueilla. Myös liiallista saunomista ja auringonvaloa tulee välttää kahden päivän ajan. Suosittelemme myös puhtaan tyynyliinan ja kasvopyyhkeen käyttöön ottoa hoidon jälkeen.

 

Seuraavat asiat ovat este hoidolle:

 

 • Raskaus/Imetys
 • keloidit, arpikudoksen liikakasvu
 • Aktiivinen herpes
 • Paikallinen kasvain
 • Täyteaineet alle 1kk laittamisesta
 • Hoitamaton diabetes
 • Verenvuototauti

 

No1 Health & Beauty Clinic

No 1 Health & Beauty Clinic

Kalevankatu 4 A 5. krs

00100 Helsinki

 

Ajanvaraukset:

Nettiajanvaraus tai puh. 0400 366 790

 

Mikäli hoito on kesken, emme pääse vastaamaan. Jätä yhteystietosi vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme, kiitos!

 

Sähköposti: info(at)healthbeauty.fi

varaa aika

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design