Mesoterapia

Mitä on Mesoterapia?

 

Kun tavallinen ihonhoito ei enää tunnu riittävältä, on nykyisin mahdollista saada merkittäviä tuloksia injektioiden avulla. Kosmeettinen Mesoterapia on yhteisnimitys monelle eri sovellutukselle ja mahdollisuudelle. Lyhyesti sanottuna Mesoterapiassa vaikuttavia aineita lisätään ihon sisälle (eikä iholle kuten rasvoja käytettäessä). Aineet pistetään ihoon hyvin ohuilla neuloilla.

 

Lopputulos on riippuvainen mikro-injektioiden määrästä, vaikuttavien aineiden määrästä sekä niiden vahvuudesta. Mesoterapiassa viedään vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla.

 

Hoitoon kehitetty ompelukone-tyyppinen Mesogun ruiskutuslaite tekee hoidosta kivuttoman. Iho pinta puudutetaan myös ennen käsittelyä.

 

Hoitojen riskitekijät:

 

Aina injektioita käytettäessä on olemassa infektioriski. Riski on kuitenkin äärimmäisen pieni, alle 0,1%. Hoidon aikana voi esiintyä pieniä sinisiä ja punaisia läiskiä tai vaaleita mustelmia, jotka katoavat parissa päivässä. Jos hiussuonia vahingoittuu, voi esiintyä vähäistä verenvuotoa. Kotiin pääset välittömästi hoidon jälkeen, mutta sinun ei tule käyttää meikkituotteita hoidetuilla alueilla. Myös liiallista saunomista ja auringonvaloa tulee välttää kahden päivän ajan.

 

Esteet Mesoterapia hoidon antamiselle:

 

Verenohennuslääkkeet, Ascalin tai muiden tulehduskipulääkkeiden käyttö (lääkityksen voi keskeyttää jos hoitava lääkäri antaa siihen luvan), autoimmuunisairaudet, raskaus tai imetys, ihosairaudet kuten pahat rohtumat ja psoriasis, aktiivinen herpes hoidettavalla alueella, epävakaa diabetes, suun kautta otettavat kortisonilääkkeet kuten Prednisolin. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä lääkäriin.

 

Stylage Hydro

 

Valmis 1ml ampulli kosteuttavaa hyaloronihappoa. Aine injektoidaan ihon pinnalta hyvin pieninä pistoksina ilon alle. Ihoon jää pienia hyttysen pureman näköisiä paukamia, jotka hierotaan hoidon päätteeksi tasaiseksi. Ihoon voi tulla pieniä mustelmia ja pientä turvotusta voi olla seuraavan vuorokauden aikana. Lopputulos on tasaisempi ja kosteutettu iho. Tuote sopii myös ”harakanvarpaille” silmien ympärillä. Hoitoja kannattaa ottaa sarjana.

 

Idebae (Injektoitava)

 

Voimakkain ja kaikkein exclusiivisin anti-oxidant yhdistelmä, joka sisältää Idebenonea ja DMAE yhdisteitä. Idebenone on paras antioksidantti ja DMAE sisältää B vitamiinia, ja hyaloronihappo sitoo kosteutta. Hoitokertojen määrä riippuu ihotyypistä ja millaisen anti-ageing vaikutuksen haluaa.

 

White in (Injektioitava tai rullattava)

 

Epätasaiselle ihon värille tai hyperpigmentaatioon sopiva tuote. Tuote sopii ikäläiskille, auringon aiheuttamille maksaläiskille sekä melasman hoitoon. Tuote sisältää arbutiinia ja tyrosinase. Sarjahoitona, kertojen määrä riippuu halutusta lopputuloksesta.

 

Injektoitavat hoidot tehdään aina pintapuudutetulle iholle.

 

Varaa aika mesoterapiaan.

 

No1 Health & Beauty Clinic | Kalevankatu 4 A 5. krs | 00100 Helsinki | puh. 0400 366 790

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design