Täyteaineet ja ihon muotoilu

Käytämme hoitolassamme turvallisia ja laadukaita täyteaineita. Meille tärkeintä on, että tuote on puhdas ja laadukas. Sen vuoksi olemme päätyneet käyttämään Stylage tuoteperheen täyteaineita. Nämä ovat korkean teknologian tuotteita.

 

STYLAGE on korkean teknologian avulla kehitetty nykyaikainen täyteaine:

 

 • Muokkaa uudelleen
 • Silottaa ryppyjä
 • Korjaa virheitä
 • Palauttaa ihon kosteuden

 

Tuoteaineen ainutlaatuisuus perustuu erityiseen valmistusprosessiin, joka taas perustuu uusimpiin tämän alan tieteen- ja mikrobiologian tutkimuksiin. Stylage on täyteaine, joka sisältää ”verkkoa” muodostavaa hyalyronihappoa. IPN-teknologia on patentoitu, luonnollinen antioksidantti Mannitol. Korkeat laatuvaatimukset takaavat sen turvallisen ja tehokkaan käytön.

 

Stylage-täyteaineen kehittämisprosessissa ja valmistuksessa on käytetty huipputeknologiaa. Stylage-täyteaine on suunniteltu ja valmistettu Euroopan lääketieteellisen standardin ISO 10993 mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty myös laatutodistus ja CE-merkki. Sen kestävyys, puhtaus ja tehokkuus tekevät Stylage-täyteaineesta yhden johtavimmista antioksidantteja sisältävistä injektoitavista täyteaineista.

 

STYLAGE on tunnettu ja myynnissä jo yli 30 maassa. Se on saavuttanut suuren suosion turvallisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. Ennen täyteaineen laittamista varmistetaan seuraavat kontraindikaatiot (tällöin ainetta ei voida laittaa):

 

 • Käytät verenohennuslääkettä (Marevan)
 • Raskaus
 • Virus/tulehdus
 • Acne hoidettavalla alueella
 • Syöpä

 

Näitä tulee välttää 2 viikkoa ennen täyteaineen laittoa:

 

 • Omega3-valmisteet
 • Asperin
 • Huulien pigmentointi

 

Huom! huulien täyttö voi aktivoida huuliherpeksen, mikäli sinulla on huuliherpes, suosittelemme estolääkityksen ottamista ennen täyttöä.

 

Kuten kaikki muutkin täyteaineet, Stylagen jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä turvotusta, punoitusta ja joitain mustelmia. Nämä oireet ovat vaarattomia ja ohimeneviä. Oireet häviävät noin viikon sisällä.

 

Hoidon jälkeen:

 

 • Vältä meikkausta ja alueen koskettelua 6 tunnin ajan
 • Vältä kylmää ja kuumaa seuraavan vuorokauden aikana (Pakkanen, sauna, uinti, aurinko, solarium jne)

 

Tehokkaat laitehoidot täytetyille alueille saattavat heikentää aineen pysyvyyttä (Laser, ultra, radiotaajuus), suosittelemme laitekäsittelyä hoidetulle alueelle aikaisintaan 2kk:n kulutta täytöstä.

 

Hoito pyritään tekemään kivutomasti, käytämme ihon pintapuudutukseen Emla puuduketta. Puuduke vaikuttaa 20 minuuttia ennen toimenpidettä, jolloin ihon pinta puutuu ja hoito on miellyttävämpi asiakkaalle.

 

Styage Lips

Huulien täyttöön ja muotoiluun käytettävä tuote. Stylage Lips on hyaloronihappoa se on helppo muotoilla ja lopputulos on luonnollinen.

 

Stylage S

Pienten juonteiden täyttöön mm. Harakanvarpaat, otsan ilmerypyt. Tuoteperheen ohuinta ainetta, siksi soveltuu hyvin pieniin juonteisiin.

 

Stylage M

Tuoteperheen suosituin täyttäaine, tämä sopii hyvin nasolabelae juonteiden häivyttämiseen. Sopii hyvin suupielten kohottamiseen sekä jo näkyviin syviin juonteisiin kaikille ihon alueille.

 

Stylage XL

Paksu tuote kasvojen muotoiluun. Tällä tuotteella voimme muotoilla poskenpäitä sekä lisätä niihin kadonnutta volyymia. Toimii myös ”hamsteripussien”  kohotukseen.

 

Mikäli joku asia jäi askarruttamaan tai haluat tietää lisää, niin varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.

 

No1 Health & Beauty Clinic

No 1 Health & Beauty Clinic

Kalevankatu 4 A 5. krs

00100 Helsinki

 

Ajanvaraukset:

Nettiajanvaraus tai puh. 0400 366 790

 

Mikäli hoito on kesken, emme pääse vastaamaan. Jätä yhteystietosi vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme, kiitos!

 

Sähköposti: info(at)healthbeauty.fi

varaa aika

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design