Kestopigmentointi ja microblading

Kestopigmentointi

 

Kestopigmentoinnilla saat näyttävät silmät. Silmät näyttävät siisteiltä aamusta iltaan. Sopii mainiosti kiireiselle tai liikkuville henkilöille. Myös henkilöt, joille meikkaus on hankalaa (aikuisnäkö) tai rajaukset eivät kestä siisteinä koko päivää. Kestopigmentointi kestää ihotyypistä riippuen 1-3 vuotta, jonka jälkeen väri alkaa haalistua. Pigmentointi voidaan uusia vanhoja pohjia myötäillen, jolloin yksi vahvistus riittää.

 

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä. Kulmakarvojen kestopigmentointi on ideaali henkilöille, joilla on epäsymmetriset kulmat, aukkoja karvoissa, karvat loppuvat kesken tai karvat ovat todella vaaleat.  Kestopigmentointi on turvallista ja hygieenistä. Esittelemme seuraavassa eri tekniikoita.

 

Microblading

 

Microblading tekniikalla tehdään luonnollisen näköiset kulmakarvat. Karva piirretään ihoon pienen kynän avulla. Kynässä on viistopäinen neularivistö, jolla raavitaan ihoon karvoja. Karvan väri valitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kulmakarvat käsitellään kahteen kertaan. Ensimmäisen kerran jälkeen karvat haalistuvat ja toisella käsittelyllä pyritään saamaan lisää väriä. Lopputulos kestää noin vuoden, sillä väri ei mene niin syvälle kuin koneella tehtävällä pigmeitoinnilla.

 

Kestopigmentointi PMU puuteritekniikalla

 

Koneella tehtävä pigmentointi, jossa useampia värejä viedään ihoon saaden aikaan 3D efekti. Tämä tekniikka soveltuu nille, jotka haluavat näyttävät kulmat. Kulmat saadaan kuitenkin pehmeiksi ja kolmiulotteisiksi. Näitä kulmia näkee "hollywoodin" punaisella matolla. Hoito tehdään kahdessa erässä, eli ensin pohja ja sitten vahvistus 2-4vkon välein.

 

Kestopigmentointi karvatekniikka

 

Tehdään koneella, erittäin ohuella neulalla, jotta karvasta saadaan mahdollisimman luonnollinen ja kaunis. Pigmentointi uusitaan 2-4vkon kuluessa, jolloin karvaa vahvistetaan ja väri kestää kauemmin. Kestopigmentointi kestää yleensä 1–3 vuotta. Kun väri alkaa haalistua, voidaan pigmentointia vahvistaa, jolloin riittää yksi käyntikerta.

 

Lisätietoja saat varaamalla maksuttoman konsultaatio ajan vastaanotostamme. Kestopigmentoinnilla pyritään mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen.

 

Kuvia

No1 Health & Beauty Clinic

No 1 Health & Beauty Clinic

Kalevankatu 4 A 5. krs

00100 Helsinki

 

Ajanvaraukset:

Nettiajanvaraus tai puh. 0400 366 790

 

Mikäli hoito on kesken, emme pääse vastaamaan. Jätä yhteystietosi vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme, kiitos!

 

Sähköposti: info(at)healthbeauty.fi

varaa aika

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design