Silmät ja kulmat

 

Silmät tulevat esiin kestovarjäyksellä. Juhliin voit koristautua istutettavilla kestoripsillä. Käytämme hyvin pysyviä puhtaasti ammattikäyttöön tarkoitettuja Combinal-kestovärejä. Kokeile kestoväripakettiamme, joka sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen, sekä kulmien muotoilun.

 

Ripsienpidennys

 

Ripsienpidennys on näyttävä ja kestävä vaihtoehto juhlaan tai arkea helpottamaan. Ripset istutetaan yksitellen luonnolliseen ripseen. Ripsen pituus ja määrä valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Istutetut ripset kestävät siistinä 3–4 viikkoa, jonka jälkeen ripset huolletaan hoitolassa.

 

Ripsienpidennys helpottaa arkea, sillä ripsiiin ei tarvitse ripsiväriä. Ripset kestävät saunomisen, uimisen, hikoilun sekä auringon. Ripsien pidennyksen jälkeen ripsiä ei saa kastella vuorokauteen, jotta liimasidos ehtii kuivua hyvin. Ripsiä tulee harjata varovasti suihkun jälkeen, jotta ne pysyvät kauniina ja eroteltuina. Älä hankaa silmiä pyyhkeellä tai muulla mekaanisella hankauksella, näin ne pysyvät siisteinä useita viikkoja vaurioitumatta.

 

No1 Health & Beauty Clinic

No 1 Health & Beauty Clinic

Kalevankatu 4 A 5. krs

00100 Helsinki

 

Ajanvaraukset:

Nettiajanvaraus tai puh. 0400 366 790

 

Mikäli hoito on kesken, emme pääse vastaamaan. Jätä yhteystietosi vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme, kiitos!

 

Sähköposti: info(at)healthbeauty.fi

varaa aika

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design