Vartalohoidot ja suihkurusketus

NBE 3000 radiotaajuushoito vartalon eri ongelmakohdille, sisältää lymfan

 

NBE-radiotaajuuslaite on loistava rasvanpolttaja ja ihon kiinteyttäjä. Radiotaajuusvirran avulla hoito vaikuttaa ihon alle suoraan rasvakudokseen. Hoito poistaa selluliittia ja muokkaa tehokkaasti vartalon ongelmakohtia. Sopii raskauden jälkeen kiinteyttämään veltostunutta kudosta. NBE3000 laitteella voidaan hoitaa laihdutuksen jälkeistä löysää nahkaa, jolloin saadaan iho kiinteytymään.

 

Ihonalaista kudosta kuumennetaan radiotaajuusvirran avulla, iho ei kuitenkaan tunnu polttavan kuumalta vaan hoito on miellyttävä. Hoito tehdään hoitajan toimesta, lisäksi hoitoon saadaan lisää tehoja kun kytkemme lymfan päälle. Eli hoitoalueesta riippuen voidaan aktivoida ylä- tai alavartalon lymfa päälle erillisillä hoitosidokslla.

 

Näin NBE3000 vaikuttaa:

 

Kun rasvakudos kuumenee, niin vesi rasvasolussa höyrystyy ja rasvahapot vapautuvat (poistuvat kehosta lymfakierron avulla), jolloin rasva vähenee hoidettavalta alueelta.

 

Kun lämpö kudoksissa lisääntyy sekä verenkierto, että lymfakierto nopeutuvat, tällöin selluliitti vähenee ja ihon pinta napakoituu ja tasoittuu.

 

Ihonalaiset fibroblastit stimuloituvat ja tuottavat enemmän kollageenia ja elastaania (ihon kimmoituuteen ja kiinteyteen vaikuttavat säikeet). Ihon pinta tasoittuu ja kiinteytyy.

 

Hoito tehoaa hyvin raskausarpiin, sillä arvet ovat lähtöisin ihon alaisesta kudoksesta, joka on venynyt.

 

Tätä hoitoa kannattaa aina kokeilla vartaloon, sillä jo muutamalla hoitokerralla ollaan saatu todella hyvä tuloksia.

 

Kysy hoitolasta juuri sinun ongelmaan ratkaisu. Hinnoittelemme hoidon hoidettavien alueiden määrän mukaan, arvioimme myös hoitokertojen tarpeen paikan päällä.

 

Suihkurusketus

 

Nopein tapa saada kaunis ja tasainen rusketus ilman epätasaisia alueita tai tahroja!

 

Käytämme rusketuksiin Supersunic-rusketusainetta, se on mikroskooppisen ohut itseruskettava iholle sumutettava aine, joka ei sisällä väriaineita tai hajusteita. Väritön neste sisältää sokeriyhdisteitä jotka reagoivat ihon proteiinin kanssa. Kahden eri sokerin yhdistelmä (DHA ja erytruloosi) saadaan lopputulos, joka on yhtä luonnollinen kuin aurinkoa ottamalla hankittu rusketus.

 

Aine ruiskutetaan iholle hoitajan toimesta. Ruskettuminen alkaa 2 tunnin kuluttua käsittelystä ja prosessi jatkuu 12 tunnin ajan. Rusketus kestää keskimäärin 7 päivää, kun rusketuksesta on kulunut 3-4 päivää, alkaa rusketus vähitellen haalistua ihon normaalin uusiutumisen myötä.

 

Supersunic on turvallinen Supersunic on todettu 100 % turvalliseksi iho-, hengitys- ja silmä-ärsytystesteillä. Supersunic mahdollistaa kauniin rusketuksen ympäri vuoden ilman haittavaikutuksia iholle tai elimistölle. Supersunic ei kuivata ihoa ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuotteessa ei ole rusketusaineille ominaista voimakasta tuoksua. DHA ja erytruloosi ovat dermatogilogisesti testattuja raaka-aineita ja ne on todettu täysin turvallisiksi.

 

Ohjeita rusketukseen tuleville:

 

  • Kuori iho edellisenä päivänä ennen rusketukseen tuloa
  • Älä rasvaa ihoa ennen rusketukseen tuloa
  • Huomaa, etten voi mennä suihkuun 12 h rusketuksen jälkeen
  • Pukeudu mieluiten väljiin, tummiin vaatteisiin rusketukseen tullessasi
  • Et tarvitse omia bigineitä, annamme sinulle rusketuksen ajaksi kertakäyttöiset stringit
  • Hiukset suojaamme käsittelyn ajaksi myssyllä
  • Meikit voit puhdistaa paikan päällä hoitolassa

 

No1 Health & Beauty Clinic

No 1 Health & Beauty Clinic

Kalevankatu 4 A 5. krs

00100 Helsinki

 

Ajanvaraukset:

Nettiajanvaraus tai puh. 0400 366 790

 

Mikäli hoito on kesken, emme pääse vastaamaan. Jätä yhteystietosi vastaajaan, niin soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme, kiitos!

 

Sähköposti: info(at)healthbeauty.fi

varaa aika

Sivuston suunnittelu ja toteutus: Tuike Design